Kényelmetlen cipő, benőtt köröm? Ezért látogass el egy pedikűröshöz!

Kényelmetlen cipő, benőtt köröm? Ezért látogass el egy pedikűröshöz!
Kényelmetlen cipő, benőtt köröm? Ezért látogass el egy pedikűröshöz!

Ahhoz, hogy a lábaink folyamatosan egészségesek legyenek, érdemes őket rendszeresen ápolni. Egy átlagos bőrkeményedés vagy az alapvető lábápolás már otthon sem akadály. Számtalan termék és eszköz áll ehhez rendelkezésre. De mi a helyzet akkor, ha fájdalmas körömbenövéstől szenvedünk, vagy olyan bőrkeményedéstől, amitől képtelenség megszabadulnunk? Látogassuk meg a pedikűröst! Az alábbiakban adunk pár okot arra, miért.

Már nem kell, hogy fájdalmas legyen a körömbenövés kezelése

Régen különféle feszítő eszközökkel próbálták a szakemberek kiszedni a benőtt körmöket. Ez pedig nem csupán fájdalmas volt, de elég horrorisztikus látványt nyújtott a páciens számára is. A gyulladt, deformált körmöket feszítőkkel, illetve a körömlemez alá beépített szabályozókkal igyekeztek helyrehúzni. Viszont a módszer már sokat fejlődött. Tudod, mi az az Unibrace körömszabályozás? Ha nem, akkor most ideje megismerned. Ugyanis ez a modern eljárás az, amivel fájdalommentesen tudják a szakemberek helyrehozni a benőtt és deformált körmöket. Méghozzá véglegesen. Vagyis néhány kezelés után soha többé nem lesz gondunk a benőtt és fájó körmeinkkel. Az Unibrace módszer a fenti, régi módszerekkel ellentétben úgy működik, ahogyan a fogszabályozó. Kíméletesen húzza helyre a rosszul nőtt körmöket. A felhelyezése sem fájdalmasabb, mint egy fogszabályzónál, ráadásul egyáltalán nem rémisztő látvány. A szakemberek nem turkálnak semmilyen éles eszközzel a körmünk alatt, és nem piszkálják a benőtt fájó részt sem. Egyszerűen csak a megfelelő helyre illesztik a szabályozót.

Makacs bőrkeményedések

Létezik az a bőrkeményedés, amelyet a rossz cipő okoz. Ezeket már általában házilag is karban tudjuk tartani, hiszen kapni például oldószeres zoknikat hozzá. Azonban létezik a keményedéseknek egy olyan típusa, amin már a forgalomban kapható szerek sem segítenek. A pedikűrös azonban igen. Egy frézer és a megfelelő, csak a számukra kapható speciális szerekkel és hidratálókkal a legmakacsabb bőrkeményedéstől is megszabadítanak. Nem kell tehát lemondanunk ilyenkor sem a puha lábakról. Keressük meg azokat a szakembereket, akik továbbképezték magukat a témában, és csodát fognak velünk művelni.

Kapcsolódó cikkek

A cukorbetegség sok komoly és veszélyes - A cukorbetegség 5 komoly tünete – tünettel jár együtt.

A cukorbetegség 5 komoly tünete

A cukorbetegséget néma gyilkosnak is nevezik, merthogy sok tünet már csak a betegség előrehaladottabb állapotában alakul ki. Mire figyeljünk? Mutatunk 5 tünetet, amelyet nagyon komolyan kell venni.

7 étel, ami tényleg meghosszabbítja az életed

7 étel, ami tényleg meghosszabbítja az életed

A tudomány feltárta, hogy léteznek úgynevezett élethosszabbító táplálékok.

A szelén és a fertőzések

A szelén és a fertőzések

A szervezetünknek mindenféle tápanyagra szüksége van, hogy egészségesen működjön. A szelén, mint ahogyan sok más vitamin és ásványi anyag, kitüntetett szerepet játszik az immunrendszer megfelelő működésében. A cikkben felsoroljuk, hogy mi mindenre jó még