Prémium referencia fogászat Kecskemét központjában

Több mint 20 éves múltra tekint vissza a kecskeméti Dent-a-Lux Fogászat, a világelső Straumann fogimplantátum gyártó referencia rendelője, amit Dr. Kőhalmi Tamás alapított 2000-ben.
Prémium referencia fogászat Kecskemét központjában

A teljes körű fogorvosi és fogszakorvosi ellátást biztosító fogászat a svájci Straumann márka referencia rendelőjeként működik 2013 óta. A világelső teljes termékpalettáját kínálva, köztük az élettartam garanciával ellátott fogimplantátumokat is.

A kecskeméti Dent-a-Lux fogászat nyugati színvonalú, de megfizethető árú szolgáltatásai minden fogászati igényt kielégítenek, hiszen a tömés, a fogpótlás, a fogbeültetés, a fogimplantátum behelyezés és a csontpótlás egyaránt szerepel a repertoárban. A fájdalommentes kezeléseket a 27 éves szakmai tapasztalat mellett a magas minőségű alapanyagok, a folyamatos technikai fejlődés és technológiai fejlesztések garantálják. Nem csoda, hogy az elégedett páciensek száma – a mostani több mint 9 ezerhez képest is – folyamatosan emelkedik. A hozzáértés szemléletes példája, hogy Magyarországon először itt végeztek számítógéppel irányított fogbeültetést a Straumann BLX fogimplantátumokkal és szintén a Dent-a-Lux fogászatán alkalmaztak először teljesen számítógéppel tervezett és készített csavarral rögzített fogpótlást a Straumann BLX fogimplantátummal. A kecskeméti Dent-A-Lux fogorvosi rendelőben alkalmazott módszerrel a fogbeültetés akár a foghúzás után azonnal is lehetséges. Így nemcsak 100% sikeresség érhető el, de a csontpótlás a fogimplantátum behelyezésével egyidőben lehetséges. Ami jelentősen lecsökkenti a fogpótlás elkészítéséig tartó várakozási időt. Sőt! Ideális esetben a páciensek akár rögtön új fogat kaphatnak, elkerülve a foghiány okozta kellemetlenségeket.

A világelső svájci cég referencia rendelőjében fogtöméstől a bonyolult csontpótlásos fogbeültetésig a világ élvonalába tartozó kezeléseket végeznek. A Dent-a-Lux régi ars poeticája szerint: elérhető áron. Köztudott, hogy a fogak állapota nem csak a szervezetünkre, de megjelenésünkre, így az önbizalmunkra és szociális életünkre is hatással van. Ezért nagyon fontos a szakszerű esztétikai fogászati ellátás. Ilyen a Dent-A-Lux mosolytervezés programja, amivel nem csak a páciensek fogai, de gyakran az önbizalmuk és az életminőségük is megváltozik. A fogászat Kecskemét belvárosában található.

Kapcsolódó cikkek

Elnézést, mit is mondott? Van megoldás a nagyothallás ellen!

Elnézést, mit is mondott? Van megoldás a nagyothallás ellen!

Ha a hallásunk romlik, akkor az egészségünk és a szociális életünk is, de szerencsére van segítség.

Az egyik legfontosabb ásványi anyag - Miért olyan fontos a magnézium?- a magnézium.

Miért olyan fontos a magnézium?

Az embereknek tápanyagokra, azaz vitaminokra és ásványi anyagokra van szükségük. Az egyik legfontosabb ásványi anyag, a magnézium. A magnézium nem csupán az idegrendszer működésének szabályozásában vesz részt, hanem több más testi funkciót is ellát. Mutat

7 étel, ami tényleg meghosszabbítja az életed

7 étel, ami tényleg meghosszabbítja az életed

A tudomány feltárta, hogy léteznek úgynevezett élethosszabbító táplálékok.