Miért érdemes a gyermekünknek franciaágyat venni?

Extravagánsnak tűnhet, ha franciaágyat vásárol gyermekének. Hiszen még olyan kicsi, valóban szüksége lenne rá? Ha azonban elegendő hely van a gyerekszobában, akkor egy franciaágyat választani nagyszerű ötlet lehet - itt van, hogy miért.
Miért érdemes a gyermekünknek franciaágyat venni?

Könnyebb melléjük bújni

Ha van olyan helyzet, amikor gyermeke társaságra vágyik, vagy szüksége van Önre, például mesél neki, vagy esetleg fél valamitől, akkor egy kisebb franciaágy lehet a legjobb megoldás. A francia ágy megfelelő helyet biztosít az olvasáshoz és a játékhoz vagy egy kiadós beszélgetésre is.

Plusz teret nyernek

Talán kissé ellentmondásosnak tűnik, ám ha franciaágyat vásárol a gyerekének, azzal valójában helyet takaríthat meg. Ha azonban gyermekei elérnek egy bizonyos életkort, akkor az egymásnál alvás lesz a legjobb elfoglaltság a világon. Tökéletes ürügyet ad arra, hogy tinédzser korú gyermeked egész éjszaka ébren maradjon, és csokoládéval tömje magát.

Az azonban kész rémálom lehet, amíg helyet találunk a több gyereknek. Hacsak nincs egy franciaágyunk, ahol mindegyikük kényelmesen elfér.

A franciaágy tartósabb

Mint mindannyian tudjuk, a gyerekek gyakran riasztó ütemben nőnek. Ez azt jelenti, hogy órákat tölthetünk azzal, hogy szeretettel és gondosan kiválogatjuk nekik a tökéletes bútordarabot, ám az egyik napról a másikra túl kicsi lehet nekik, akkor idejében ki kell cserélni.

Ha franciaágyat vásárol gyermeke számára, hosszú élettartamot biztosít, és ezáltal mindenképp plusz pénzt takarít meg. Ez a bútor hosszú ideig Jolly Joker lesz, hiszen nem fognak kinőni belőle: egészen tinédzser korukig kitart és remélhetőleg egészen addig, amíg el nem költöznek otthonról.

A gyerekek hamar felnőnek

A gyerekek szeretik felnőttnek érezni magukat, így ha franciaágyban alhatnak, akkor joggal érzik magukat “mini felnőttnek”. Vond be őket az ágy kiválasztásába, hogy büszkék lehessenek rá, milyen felnőttesen vásárolnak. Ennek akár az az előnye is lehet, hogy nagyobb örömmel bújnak ágyba - legalábbis reménykedjünk benne.

Kapcsolódó cikkek

A jóga az egyik leghatékonyabb sport - A jóga jót tesz a testnek és a lélekkel is csodát művel – a lélek gyógyításában.

A jóga jót tesz a testnek és a lélekkel is csodát művel

A jóga az egyike azon sportoknak, amely a testet és a lelket is hatékonyan edzi. A jóga mindazoknak is javasolható, akik depressziós vagy szorongásos tünetekkel küzdenek. Miért olyan hasznos a jóga? Mutatjuk az okokat!

Motivációs technikák mozgáshoz

Motivációs technikák mozgáshoz

Céljaink eléréséhez az élet minden területén nagy szükségünk van motivációra.

Tippek az egészséges ízülethez

Tippek az egészséges ízülethez

Az ízületi gyulladás egy autoimmun betegség. Az ízületi gyulladás fájdalommal jár együtt, de a megfelelő életvitel kialakításával a tünetek nagymértékben enyhíthetők. A cikkben leírtuk, hogy mit tehetünk a tünetek csökkentése érdekében.